Pantang makan

Dalam pantang 40 hri ni bleh ke makan ayam? Biasa duk makan ikan je hri2. Kalau bleh nk jgk buat sup ayam. Tulat selera. Hehe

22 Balas

Boleh sangat sangat dear. Selagi takde alahan. Masa berpantang ni elok makan complete meals. Baru sihat tubuh badan. Elakkan lah berpantang makan nasi ikan bilis kering air suam separuh buah sayur apa semua takboleh. Stress ooo gitu. #pengalamansendiri :(

1y ago

Ikan bilis xmakan lgsung. Gatal . Hehe . Bnyk makan ikan selar je ni. Dging2 pun bleh lah kan .