Pantang makan

Dalam pantang 40 hri ni bleh ke makan ayam? Biasa duk makan ikan je hri2. Kalau bleh nk jgk buat sup ayam. Tulat selera. Hehe

22 Balas

selagi awak xde alergik dgn apa2 makanan awak boleh je nak makan. xde mslh. telur pon awak boleh makan. boleh refer table kkm ni dn boleh refer posting dkt page doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share pasal pemakanan dlm pantang

1y ago

most wc awak🥰❤️. sy masa pantang haritu mkn je ikan, ayam, dgg. hee