Dah masuk 36 weeks ni sakit kat pangkal peha tak boleh bawak bincang la. Sampai tak boleh nak jalan

Dah buat stretching pun tak hilang jugak. Kadang2 rasa macam mencucuk2 je dekat sendi

3 Balas

normal awak. saya dr 18weeks smpi skrg 31weeks pon rasa xhilang2. dah tanya doctor. doctor cakap baby tengah membesar. mcm awak sbb nk dekat due dh. hanya okay lepas kita bersalin nnt. 1st pregnancy haritu pon sy mcm tu. lepas bersalin mmg akan okay

mg dpmudahkan segalanya dari saat hamil hingga selamat melahirkan nanti..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

urut perlahan2 guna je minyak apa2..jgn yg pedih2 dh lah..