Perut Angin

Hai mummys.. Sekarang sy dah 22 minggu.Bila nak tido mesti rasa macam angin dekat perut.Kalau mengiring kiri,sakit dekat kiri. Mengiring kanan,sakit dekat kanan.Susah betul nak tido sampai ke dada sakit. Bawah perut pun selalu sakit macam ada angin. Ada tak mummy yang lain macam ni? Tak taw dah nak buat apa .Tak nak hilang jugak angin dalam perut ni.?

1 Balas

Ye.. sy sapu minyak kayu putih sbb tak panas.. adamasa minta suami urutkan bhgian blakang.. ada lega sedikit.. ☺

5y ago

Hihuu.. Mngkin sis kena pantang sikit makanan yg brangin..sejuk2..