36+weeks and still working

Hai mommies. Ada tak sapa2 kat sini dah nak masuk 37 weeks tapi still working. Saya sekarang dah start rasa sakit dekat tongkeng, pangkal paha, perut kerap mengeras. Sebab 1st time pregnant tak tahu ini tanda nak bersalin ke atau braxton hicks je.

1 Balas

hi awak, 1st pregnancy tak sempat apply cuti pon. baby pop up awal. 38weeks 2day. elok sampai rumah je petang tu terus trun tanda. esok pagi mya bersalin