serba tak kena bila nak dekat due

Dah 34 weeks. Alhamdulillah. Tapi Ya Allah. Dugaan pregnant kali ni. Masa anak sulung dulu rasa lah lengguh sakit sendi sakit joint bone bila dah thrid trimester. Tapi tak lah sampai tak boleh bangun. Second pregnancy ni sampai tak boleh bangun. Duduk pun sakit tangkap urat. Nak urut rasanya tak boleh dah. Sabar je lah yee.

1 Balas

🤗🤗.sllu first prgncy x bnyk mslh. Second n seterusnya prgncy makin muncul sikit2 mslh. Sebab badan dah x fit mcm first prgncy...