21 weeks

Lately ni asyik sakit kepala je,nak kata alahan takkan la sebab lepas 1st trimester haritu macam dah hilang,alahan boleh kejap ada kejap takde ke. Pastu dada kadang2 rasa sakit. Ada mommies yang pernah lalui macam ni tak ? Kadang2 sakit kepala tu sampai lead ke nak muntah tapi tak muntah pun

2 Balas

Tengah lalui la ni saya 26 weeks... Masih ada alahan semua tu... Doktor kata kalau masuk trimester ke 2 alahan tak hilang... Sampai dekat bersalin pun tetap ada alahan...

haah kejap ade kejap x.. ikot org jgak..