cara cepatkan bukaan

dah 41w . bukaan still 3 cm . mcm mne ni?

16 Balas

Sy ms tu pn cmni jgk 4cm je dri sbuh smpai ke ptg.. last2 doc ckp emergncy czer sb jntung bby dh lemh.. redha je lh.. moga di permudh kn bersalin sis nti ye..

banyakkan berjalan. tp time covid ni tawakl jelh sbb nurse xkn benarkan jalan2 sekitr hsptl . #29Nov20  #TAPSuperMoms

sis mandi bg lama dan kerap insyaAllah sat ja jalan berbukaaa

Buat ii busy kesana kesini. Jalan sana jalan sini. Jgn lari sudah

sis try jalan itik kt dlm rumah tu. semoga sis n baby selamat. amin

Buat ke tu ketapi.. Klo induce skjap je tu sis.. 😊

mg dpmudhkn segalanya..aamiin #TAPSupermoms

Banyakkan berjalan. Semoga dipermudahkan sis

Tkde minum minyk kpla dra ke?

Induce je minta kat doct overdue sgt dah tu