Cara cepatkan contraction

Bleh bagithu tak mcm mne sy nk bagi kuatkan contraction supaya bukaan jalan cepat ..sy dah banyak hari kat wad tapi bukaan jalan still sama n no contraction pulak tu😩😩😩

3 Balas

isteri sy overdue 6 hr dr duedate .. sehari sebelom serah diri .. sy bawak die jalan2 pusing taman ... pastu jalan p bazar jugak 🤣... then dlm rmh , sy bantu die buat squat + jalan itik .. yg penting buat jangan smp memaksa diri ..kalau x larat rehat .. doa banyak2 semoga cepat bukaan tu

Try makan kurma sebanyak mungkin, kalau boleh bilangan no ganjil and jgn tinggal zikir nabi yunus. And boleh cuba makan nenas jgk. Harap dpt membantu

jalan itik, senam kupu kupu, squat, turun naik tangga, berjalan pusing pusing wad.