Batuk Teruk 34 weeks

Batuk dah dekat seminggu..smggu la tak tido..sejam bangun..tekak gatal..batuk sampai perut belakang badan sakit..Ya Allah dugaan betul ni..terseksa rasanya..dah try mcm2..jumpa doktor pun dah..Ada kesan ke Kat baby..sy hanya risau kan baby ni je ???

1 Balas

Takda kesan tp tak best la batuk2 time pregnant.. Boleh pg hospital dorg akn bg ubat yg ssuai utk ibu ngndung.. Sya pun hujung2 pregnncy batuk2.. pg klinik tk jga baik.. lepastu pg hsptal tmpt yg sya bersalin.. 4hri lepastu sya baik fully.. dorg bg ubat spray lg...

5y ago

Private sya d gleneagles dlu