Pelvic Pain

38 Weeks pregnant- Ada tak tips untuk hilang kan pelvic pain? Sakit sangat sangat nak bergerak sikit pun Susah. Dah lah selalu duduk sorang 😭 Risau tak mampu nak bangun je

1 Balas

nak hilangkan tu tak boleh sis, tapi nak kurangkan tu insyaAllah boleh, sis youtube exercise kegel. buat slow2 semampu je. saya minum susu sehari secawan alhamdulillah kurang sakit tu sebab pelvis pain tu sakit dkt tulang kemaluan so minun susu ada kalsium utk kuatkan tulang kemaluan. sabar ya tak lama dah tu baby nak keluar. saya pun kdg nk bgn tak blh sakit sgt area situ. nk mengiring ke kiri pun susah

1y ago

Terima kasih sis ❀️