Air gula

Tadi minum air gula.. Alhamdulillah tak muntah macam first dulu. Hahaha. Tapi bila kena cucuk 3 kali sebab urat halus tak jumpa. Ya Allah rasa nak nangis.. Walaupun dah tua. Tak apa lah.. Semoga result nanti okey. Tu je.. Amin.

Air gula
14 Balas

sy pun dah minum air gula 27weeks haritu .. sbb berat badan naik mendadak kdang naik 2kg kdang naik 1kg . nurse kata berat bdan tak normal yg sepatutnya .. tp syukurlah result gula normal je .. sekali je minum air gula tu .. likat sngat kat tekak .. doakan sy dipermudahkan bersalin nnti .. anak first . due 20/1

sama sangat pengalaman kita .. ingt post saya tadi hahaha saya pun mnum gula alhamdulillah tak muntah mcm anak first dlu . kena cucuk bnyk kali sb urat halus jugk. 7kali kena 😭 sebelah kiri 4kali kanan 3kali sabar je la 😪

Saya dulu pun dpt rasa oren, saya siap pilih betul² suam, sb kalau sejuk tntu x boleh telan. Masa ambil darah pn nurse ckp urat halus, siap tepuk² lengan. Nasib skli je cucuk trus dapat😁

Waaaahhhh bestnya air gula you ada rasa orange. Last month kita minum air gula pure tu. First first laju je minum bila dah nak habis tu pening pening sikit 🤮

uishh macam seram jeee ... sye malam ni da nak kena start puasa n esok nak kena minum air gula jugakk ... harap2 laa tak muntah 😣

Saya minum air gula cepat2 sebab haus sangat. Yelaa puasa dari malam sampai pagi. Air gula pulak sejuk. Sedap hahaha

sy pun x muntah jgk.... tp syarat nya pas mnm kene tido. jgn sape2 kacau... klu x terima lah habuan nya 🤣

klau nak cepat turun bacaan gula tu kena banyak berjalan selepas minum air gula ..

Bestnya dapat perisa oren, time kita takda perisa pun awak 😂😂😂

Moga baik2 aje result nanti..saya pun da minum air gula nii