susu bdn

Cmne nk byk kn susu bdn ye. Anak skrg dh kuat nyusu, ble pam je mkin kurg susu nya. Cian kt bby sbb xpuas nyusu.

9 Balas

Klu ikut tips adik sy..rebus longan n kurma kering smpai kembg then mnum..klu phit blehla tambh gula skit..

Setengah jam sblm menyusu mnm sgelas air suam. Makan makanan berkhasiat dan sayur hjau . Jgn skip makan..

Klu bby dgn kte sis df je sllu..Dan lau xbersma bru pam..Df sjam dua dgn bby sllu in sha Allah

Sy mkn supplement awal2 n byk minum air masak. Makan nasi n sayur.. mkn buah2an

Find booster. Salmon sashimi works well on most and milo

Try makaN roti gardenia jaguNg. Sejam sbelum nk mnyusu.

Pam on time tak mommy? Ke skip skip?

Blh check tips kt posting sya.

Look at pic