Susu Badan

Mcm2 da try.. Cmne ag nk tambah susu bdn ye.. Pam ary2.. Berjam2 nk dpt kan 3oz.. Hurmm

12 Balas

nurse ckp susu akn kluar ikut ksungguhan kita nak susukan badan anak kita em lagi satu daa try mkn betik masak bening? sup. buah betik muda masak sup

Samaaa 😓 saya makan la supplement apa pun, horlicks ke durian, halba, kurma, hm susu still keluar ikut jam baby nak bf. Takdpt nak pam waktu extra 😂

4y ago

Sy pun mcm sis .. mcm2 dh try tp masih lagi xmmuaskan result dia .. plng byk pun 4 oz tp biasa mmg 2 stgh ke 3 oz je 1 kali sesi

Banyakan pengambilan bawang Putih Dan halba. Lagi satu, Saya ada makan supplement Mammom. Sgt berkesan bagi saya.

Try buat air halba. Rendam halba dan air panas dalam 15 minit, tmbah sesudu madu, boleh terus minum. InshaAllah susu byk.

Lebihkan produk soya. Mungkin ia membantu. Gunakan teknik breastfeed kalau baby bawah 1 tahun. Sis buat mcm mana?

Jangan stress sis. Fikir positif. Saya minum ESP shaklee. Alhamdulillah susu banyak.

Baby minum berapa oz? Berapa jam sekali pump?

Makan lobak putih.. Insyallah byk susu..

Banyakkan minum air & kerap susukan baby

3onz berjam2?. 😱 Wahhhh..