fm

Hai mummy2... Klu bby baru dlm 18hri nk bgi ssu fmlar, ssu ape yg ok ye... Sbb bby nyusu bdn xkenyg... Cian kt die.. So nk mntk pndpt mummy2 smua la, ssu ape yg bagus.. Nk bli ssu mhl xmmpu... ? tu yg mntk pndpt tu... Tq

1 Balas

Awak makan mamom milk booster..ada kat shopee.. 1bulan awak boleh makan..boleh memekatkan susu badan..susu formula tak bagus untuk baby kurang 6bulan..dari pengalaman saya,kalau baby breastfeed mmg dia akan reject formula..anak saya minum enfalac dulu..first2 je mau lama2 dia tak nak..terpaksa buang 1/2packet..

5y ago

Ooo... Ok. Ok.. Faham... Tenkiu sis... Blh x sis share gmbr mamom tu? Tkot tesalah bli...