berat badan

check up smlam.nurse ckp brat bdn sy brmasalah skit.sbb sy dri 3 bulan mngandung mcm tu laa, mmg check sebulan dua kali.. Then,, smlam brat bdan sya dari 48.9 mencecah 50.8 (dlm tmpoh 2 mnggu) .huhu.trpaksa laa jumpa doktor.xboleh ehh brat sngt? Haha.dktor bg ceramah pulak.haha..sruh kontrol mkn ..mkn skit .klau msih meningkat sgt ,nnti minum air gula(seram) .first time preggy,sruh mnum air gula pulak tu..haha..tapi mak sy tngok sya krus saja..ingatkan gmok pulak titew haha..dlu msa morning sickness brat sy trun beberapa kilo..skrg dh bebas,kemain ngap sja.haha..nak tanya laa,klau berat berlebihan msa preggy ni,apa ksan pda bby?hehe..xfham la pulak.ingatkan,klau brat naik cmtu,bby ok laa.mmbesar kot.haha..tulah,sbb first time..hehe..susah hati la pulak kna control mkan..mami smua,share la pnglman korang hehe

22 Balas

Sy pun sama berat bdn naik mendadak.. Ms awl pregnant alahan truk turun 5 kg.. Abis ja alahan kja nk mkn ja.. Sekali g jumpa nurse trus kna bising sbb sbln naik 4 kg... Bln ni nk kna minum air gula utk kali ke 2...