baby bsar

aslam..nak tya pndpat mcmna nk kkalkan brat bdan?...baby bsar dlm kndgan...Dr suru kekaklkan brat bdn shgga tmjji akn dtng...bln ni je brat naik 3kg lebih...tp ssh sgt nk kkal bab slera mkn mkin mjdi2 bila mjelang subuh...dlm jm3 4 pgi tu la time bselera sgt..skrg 22m...

1 Balas

Wslam...same cm sy dlu...4 5 pg pun duk bukak tudung saji lg...misi bising jgk berat naik mendadak lg2 ada kencing manis,..jd sy kurgkn kuantiti mknn..buat bsp pun result ok..papepun moga dipermudahkan