kantung tak nampak

cek upt sah pregnant dlm kiraan dh 4 week tpi dr scan kantung bby tak nampak lgi .. normal ka.. spa ad pngalaman mcm ni risau la ?

18 Balas

Sis sama mcm saya . Cek upt double line, bila g scan doktor cakap tak pregnant sbb tak nampak kantung lagi . Cuma dia bagi saya folid asid untuk mkn sebulan .. sampai harini saya cek upt masih double line . Skrg ni saya tgh keliru yg saya pregnant ke tak 😅

4y ago

Saya belum jumpa doktor lagi, kandungan dalam 8 minggu baru nak ke doktor