normal ke?

Adakah normal pregnant 4 week pi scan masih tak nampak kantung ?

18 Balas

Klau tak nmpk kntung ni 4mggu ke bwh lmbt lg to...ekin dah kne suspec otopic 2hari sekli ambk darah hcg kne naik...alhmdulillah 4@5 mggu baru ada kntung...sabar ye sis...insyaallah think positif ye...mcm dlm pic 7mggu bru nmpk kntung mkn..

4y ago

ekin ada x mkn2 ap2 vitamin atau susu nk bgi kantung kita janin kita tu tumbuh kembang die baik

Normal sis, jangan risau ye. Awal sangat lagi tu. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4 minggu masih terlalu awal sis..cuba repeat scan masa 8 minggu.. insyaAllah akan nampak..

normal sis, dulu sy pon mcm tu after 2 or 3 weeks bole nampak

Awal sgt sis.. Baby n kantung 8weeks bru nmpak🤦‍♀️

Ya normal sis.. saya hri tu scan 5w5d pn nmpk kantung je..

Normal. Nnt 8w above baru nmpk kelip2 heartbeat & janin

Normal sis normla😂4 minggu kocik lagi haa

Normal sis.. positif thinking ok..

Normal... 6 7 week baru leh nmpk