Anak saya umur 5 bulan, dia lebih selesa dan lena tidur mengiring. Adakah itu elok bayi seusia ni?

Cara tidur bayi

10 Balas

okey je. anak sy dari dlm pantang lagi sy tidurkan ngiring, tapi kerap alihkan kiri kanan, takde la belah sisi sme je,tiap 2 jam minum susu tu sambil2 alihkn baby. sy buat cmtu sebab taknak bby tersedak susu, sbb dia sllu jeluak n nak elakkan kepala leper. klau sy /ank terjaga je baru sy terlentang kn dia.

Aah anak saya dlu pun saya bagi tidur mengiring sebab takut dia sedak ke apa. Jadi dia dah terbiasa tidur mengiring smpai nak masuk dua tahun pun.

ok je tu sis. anak dlm posisi selesa nk tido cara sendiri tu. cuma satu je jangan bagi tido meniarap

baby sy pun suka tido mengiring...normal je sis lagi lena tido mengiring 😉

baby sy umur baru 2 mggu dh tido ngiring. takpe ke. skrg dia dh sebulan

normal, tapi jenuh pampes bby asyek bocor jek bila tdur mngiring..😂

Boleh je.. Baby besar ni dh pndai kaleh bdn

Boleh je sis. X ada masalah 😊

normal tu sis

Normal tu