Baby 1Bulan2Hari tidur mengiring

Salam hi, nak tanya bayi saya dah masuk 1bulan2hari lately ni dia selesa tidur mengiring. Lately ni pulak saya menyusu dia secara mengiring juga tak sangka pulak lepastu dia suka tidur mengiring. Takpe ke? Yang saya baca baby tak boleh tidur tiarap tapi kalau mengiring mcm mana ya?

2 Balas

bolee aje sis cumanya kerap ubah posisi die dalam sejam/2jam supaya bby xlenguh.Anak Saya pun sekarang 1bulan++ suka tydo mengiring

bole je