Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

First impression aku terhadap lampin Applecrumby ni adalah exclusive. Hanya dengan warna tema putih hitam telah mampu membuatkannya nampak sangat special tak seperti lampin jenama lain yang menggunakan warna terang berwarna warni... logo kuda kayu mainan membuatkan rupa Appecrumby ni nampak lebih special dan mewah. Sebab utama aku berminat untuk mencuba produk Applecrumby ni adalah pada bahan utama dan cara pembuatannya. Kalau ualls nak tahu, produk Applecrumby amat menitikberatkan isu keselamatan bayi supaya kesihatan mereka sentiasa terjaga. NO HARSH CHEMICALS - Itulah janji daripada pihak Applecrumby untuk tidak menggunakan sebarang bahan kimia yang tidak sepatutnya semasa pembuatan lampin ini di buat supaya kesihatan bayi lebih terjaga. Bahkan tidak ada juga pewangi, klorin, getah dan lain-lain bahan yang boleh memberikan ketidakselesaan kepada si comel. Antara kelebihan tersebut adalah: • Bahagian dalam yang sangat lembut dan selesa •Nipis dan tidak panas •Pinggang yang elastik • Pelekat yang kuat walau di pakai tanggal berkali-kali • Size yang sangat padan •Bahagian paha tutup sepenuhnya Terima kasih untuk pengeluaran product yang berkualiti tinggi.