Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya suka pampers Applecrumby kerana design yang sangat eksklusif & nampak mewah 🤩 Selain daripada itu, ia nipis, ringan & amat amat lembutttt 🥰 Ia juga 1 produk yang amat menitikberatkan isu keselamatan bayi supaya kesihatan mereka sentiasa terjaga 👍🏻 NO HARSH CHEMICALS - Itulah janji daripada pihak Applecrumby untuk tidak menggunakan sebarang bahan kimia yang tidak sepatutnya semasa pembuatan lampin ini di buat supaya kesihatan bayi lebih terjaga. Bahkan tidak ada juga pewangi, klorin, getah dan lain-lain bahan yang boleh memberikan ketidakselesaan kepada si comel. Antara kelebihan tersebut adalah: Bahagian dalam yang sangat lembut dan selesa Nipis dan tidak panas Pinggang yang elastik Pelekat yang kuat walau di pakai tanggal berkali-kali Size yang sangat padan Bahagian paha tutup sepenuhnya Applecrumby TERRRRRRRBAIKKKKKKKK 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Saya suka pampers Applecrumby kerana bebas chlorine, menjadikan kulit bayi kekal kering & penyerapan yang sangat bagus💕. Material yang sangat lembut memberi keselesaan kepada bayi🌸. Pampers Applecrumby juga hypoallergenic & eco friendly😍. We all moms menyokong produk eco friendly🤩. Diperbuat dari tumbuhan & bahan yang boleh dikitar semula merupakan satu inovasi yang sangat bagus🤌. Material digunakan adalah dari pulp yang diimport dari Finland, sangat berkualiti🌸. Pampers Applecrumby menggunakan teknologi Jepun dimana dapat memberikan perlindungan sehingga 12 jam, Wow!😱. Perubahan strips indikator yang diwujudkan melalui perubahan warna memudahkan ibu² untuk mengetahui bilakah perlu menukar lampin bayi🥳. Penyerapan ultra yang direka mampu menyerap 30x berat cecair & mempunyai 3 layer untuk melindungi pampers dari bocor😍. Paling penting no more ruam pada kulit bayi & bayi sentiasa selesa☺️.

Hai semua 🥰 Saya suka pampers Applecrumby kerana ia merupakan lampin pakai buang yang berkualiti tinggi. Ciri utama iaitu rekaan yang 100% bebas clorine semestinya memberi keselesaan dan kebaikkan kepada kulit si kecil bagi mengelakkan adanya ruam terutamanya bagi si kecil yang berkulit sensetif. Bukan itu sahaja, materialnya yang lembut dan juga mempunyai kadar serapan ultra sehingga 12 jam dan tidak mudah bocor pastinya menambahkan lagi keselesaan si kecil untuk tidur lena sewaktu tidur malam malahan keselesaan sewaktu travel. Selain itu, yang lebih menarik, keistimewaan pampers ini ialah dengan keluaran design yang super cute 😍 Pastinya sebagai seorang ibu saya ingin hadiahkan hanya yang terbaik buat si kecil saya from head to toe dan dengan memberikan pampers Applecrumby ia adalah hadiah terbaik untuk si kecil. Semoga ada rezeki buat si kecil saya. Terima kasih Applecrumby & theAsianparent 🥰😘

Saya suka Pampers Applecrumby kerana ianya satu-satunya brand yang mampu menakluki hati saya sebagai ibu yang sentiasa ingin yang terbaik untuk anaknya. Saya sangat berpuas hati dengan setiap sudut dari Pampers Applecrumby. Kelembutan diapers seperti selembut kapas yang gebu memberi keselesaan kepada kulit bayi yang lembut terutama kulit anak saya yang sensitif. Daya serapan yang pantas dan permukaan yang sentiasa kering memastikan anak saya mendapat tidur yang lena sepanjang malam. Saya sangat yakin dengan material Pampers Applecrumby yang bebas klorin kerana anak tidak mengalami sebarang alahan dan kemerahan sepanjang menggunakannya. Kini, Applecrumby semakin menarik kerana memberi banyak design dan pilihan kepada para ibu untuk membeli pelbagai Produk Applecrumby yang terbaik untuk anak mereka. Semoga ada rezeki anak saya yang sentiasa gembira membesar bersama Applecrumby. IG : kyza.hamzah

Saya suka pampers Applecrumby kerana ketelusan pada label packaging. Kriteria ini adalah kriteria yang amat penting pada saya dalam pemilihan lampin. Tidak semua jenama memberikan info yang lengkap pada pembungkusan lampin mereka terutamanya info penuh berkenaan bahan2/materials yang digunakan dalam pembuatan lampin mereka. Mana-mana jenama boleh mengatakan / “claim” bahawa lampin mereka adalah chlorine-free, organic, anthraquinone-free dan sebagainya dengan mudah. Tetapi bukan mudah untuk memberikan info dengan seperti Applecrumby. Dengan lampin Applecrumby ini, saya dapat menganalisa setiap bahan2/materials yang digunakan dan ini menjadikan kepercayaan saya terhadap jenama ini tanpa batasan. Kesimpulannya, jenama Applecrumby bukanlah sekadar claimer semata. Tetapi mereka membuktikan yang jenama ini adalah jenama premium yang amat berkualiti dan amat boleh dipercayai.

🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏 Saya suka pampers Applecrumby kerana: 1️⃣ Selesa 🧸 -diperbuat daripada serat kapas yang lembut dan ringan, serta getah pinggang yang sangat elastik, lampin Applecrumby memastikan anak saya sentiasa berada dalam keadaan selesa! 2️⃣ Hipoalergenik 🤧 -lampin Applecrumby sangat sesuai untuk kulit anak saya yang sensitif kerana ianya bebas daripada klorin, DEHP, logam berat, phthalate, asbestos, dan wangian! 3️⃣ Tahan lama 🕒 -menggunakan teknologi penyerapan premium dari Jepun, lampin Applecrumby menjanjikan perlindungan sehingga 12 jam! 4️⃣ Daya penyerapan yang tinggi 💦 -lampin Applecrumby boleh menyerap cecair sehingga 30x beratnya. Ianya juga mempunyai "3-Layer Advanced Leak Guard Protection" untuk memastikan tidak berlaku kebocoran! 🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠

saya suka pampers Applecrumby kerana ia mempunyai kelebihan yg lain dari yang lain iaitu nipis Dan tidak melekit apabila berpeluh kerana diperbuat daripada kapas yang lembut. Pampers ini juga memberi keselesaan kepada ibu kerana bahagian peha di tutup sepenuhnya, apabila bayi sudah mula bergerak ia dapat mengelak daripada berlaku kebocoran kerana ditutup sepenuhnya bahagian peha. Selain itu, dari aspek kesihatan pampers ini tidak mengandungi bahan kimia yang tidak sepatutnya digunakan untuk menjamin kesihatan bayi terjaga. Pampers ini amat menitikberatkan bab kesihatan dan keselamatan bayi. Pampers ini juga mempunyai design dan warna yang nampak esklusif dan mempunyai satu bonus apabila pampers sudah penuh ia akan bertukar warna strips, hal ini dapat meyakinkan pengguna untuk memilih pampers ini sebagai kegunaan harian untuk anak-anak mereka.

Saya suka pampers Applecrumby kerana… 1. Applecrumby adalah pampers yang berkualiti tinggi dan selamat digunakan untuk anak saya kerana tidak mempunyai klorin dan pada masa yang sama boleh menyelamatkan alam sekitar ❤️. 2.Applecrumby adalah pampers yang terbaik kerana anak saya tidak bocor walaupun memakai pampers lebih dari 8 jam ❤️. 3. Pampers Applecrumby mempunyai jalur penunjuk yang memudahkan saya untuk mengetahui sekiranya pampers anak saya sudah penuh ❤️. 4. Pampers Applecrumby sangat lembut. Bayi saya kelihatan selesa, tidur juga lebih lena dengan Applecrumby dan paling penting dapat mengelakkan ruam. 5. Saya sangat suka dengan design pampers Applecrumby kerana ia kelihatan ekslusif ! ❤️ Semoga ada rezeki anak saya untuk menang. Kebetulan anak saya juga memakai saiz L - 9 bulan 🥰. Ig : @farahanajasmin

saya suke pampers applecrumby kerana Applecrumby Chlorine Free Premium Baby Diapers diperbuat daripada bahan semulajadi atau organik berasaskan tumbuhan. Bukan sekadar lampin biasa, ia merupakan lampin premium yang telah diperhebatkan dengan penyerapan tambahan dengan rekaan tekstur bebas klorin seperti wangian, losyen dan lateks demi memberi keselesaan dan rawatan terbaik bagi kulit bayi. Lampin rekaan ini sememangnya memiliki ciri-ciri mudah bernafas bagi membenarkan pengaliran udara terbaik di sekitar punggung bayi, sekali gus membantu kesegaran kulit dan sentiasa kering. Pad serta lapisan tambahan pada Applecrumby Chlorine Free Premium Baby Diapers dapat menyerap segala kelembapan sehingga 12 jam. Ia sekali gus memudahkan urusan ibu dalam penjagaan bayi selain lebih menjimatkan.