Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya Suka Apple Crumby Kerana jenama ini mementingkan kualiti dan “good packaging” serta “good marketing” yang menarik minat saya untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk ini. Sebagai ibu yang baru pertama kali melalui fasa kehamilan bayi pertama saya telah melakukan kajian kepada beberapa jenis lampin bayi dan ternyata “marketing, produk kualiti, promosi serta good packaging” yang dipaparkan oleh pihak Apple Crumby telah menarik minat saya untuk membeli dan mencubanya bagi kelahiran bayi pertama saya yang dijangka pada bulan 2, 2023. Diharap penyertaan ini sedikit sebanyak memberi kenangan terindah dalam proses kelahiran bayi sulung saya. Saya dahului dengan ucapan terima kasih kepada pihak Apple Crumby dan The AsianParent yang membuka peluang ini kepada ibu-ibu mengandung menyertai konteks yang menarik ini. Semoga ada rezeki buat saya dan bayi kecil dalam rahim ini. InsyaAllah . Amin . Ikhlas dari hati - Ila Syakila :) IG USER : Ilaasnawi_