Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya suka pampers Applecrumby kerana ianya sesuai untuk si comel saya! Sebelum ini saya menggunakan pampers biasa di pasaran. Sehinggalah pada suatu hari terdapat ruam di celah paha bayi saya dan ruam tersebut semakin lama semakin teruk sehingga menyebabkan kulit bayi saya menggelupas. Apabila saya berjumpa doktor, dia memberikan ubat untuk ruam dan nasihatkan saya untuk menukar lampin kepada lampin jenis free chlorine. Setelah membuat sedikit kajian dalam internet, saya memilih untuk mencuba pampers Applecrumby kerana selain free chlorine, pampers Applecrumby juga sangat nipis, lembut dan bebas dari bahan sensitif. Kini, setelah memakai lampin Applecrumby lebih 2 minggu, saya lihat perubahan yang ketara kepada ruam bayi saya! Alhamdulillah ruam di celah paha bayi telah semakin baik dan berkurangan! Ternyata pilihan saya tepat kerana telah memilih pampers Applecrumby. Terima Kasih pampers Applecrumby! Saya tidak akan menukar kepada pampers lain lagi! Pampers Applecrumby merupakan pilihan terbaik untuk ibu-ibu seperti saya 😍🥰