Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya suka pampers Applecrumby kerana ianya lampin premium yg bebas klorin dan eco friendly. Pampers Applecrumby bebas klorin dimana klorin adalah sangat bahaya untuk bayi kerana klorin menghasilkan chemical yg boleh menjejaskan sistem imunisasi badan selain menyebabkan gangguan hormon. Pampers Applecrumby yg bebas klorin ini sangat selamat untuk kulit dan perkembangan kesihatan bayi saya. Pampers Applecrumby juga diperbuat daripada bahan semulajadi yg berasaskan dari tumbuhan. Pampers Applecrumby juga breathable, lembut dan sangat selesa dengan getah pinggang yg super elastik sesuai untuk kulit bayi saya justuru merendahkan risiko terjadinya ruam lampin atau ketidakselesaan. Selain itu, terdapat wetness indicator yg memudahkan saya untuk memastikan waktu yg tepat untuk menukar lampin. Serapan yg sangat tinggi juga sangat penting dan ini terdapat pada pampers Applecrumby kerana ia mampu menyerap air lebih dari 30 kali berat pampers, selain ia mempunyai perlindung dari kebocoran. Pampers Applecrumby juga diperbuat dari bahan yg boleh dikitar semula, sesuatu yg bagus untuk alam.

1y ago

ig : amalina.ahmad