Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya suka pampers Applecrumby kerana jenama ini merupakan pilihan yang terbaik bagi bayi saya. Saya telah mencuba beberapa sampel lampin dari pelbagai jenama terkenal tetapi ternyata jenama lain tidak mampu untuk menandingi kualiti lampin Applecrumby. Lampin Applecrumby mempunyai kualiti yang premium dan mesra alam kerana dihasilkan daripada bahan selamat yang diperoleh secara semula jadi, berasaskan tumbuhan dan bebas klorin. Lampin Applecrumby lembut dan selesa dipakai di samping mampu memberikan perlindungan sehingga 12 jam. Lampin Applecrumby juga diuji secara dermotologi sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit sensitif dan telah memenangi banyak anugerah jenama lampin terbaik. Lampin Applecrumby sangat memudahkan ibu bapa untuk mengenal pasti bila waktu untuk membuat pertukaran lampin melalui jalur penunjuk kebasahan. Harga lampin Applecrumby juga mampu milik dan sangat berbaloi dengan kualiti yang diberikan. Ternyata bayi saya sangat selesa dan sesuai dengan Applecrumby kerana tidak mengalami sebarang ruam lampin dan tiada masalah kebocoran selama menggunakan jenama ini. Saya telah mencuba lampin Premium Overnight dan SlimDry EasyDay sebelum ini, dan saya rasa amat teruja jika diberikan peluang untuk mencuba Designer Diaper pula