Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya suka pampers Applecrumby kerana pertama sekali, ia merupakan pampers yg 100% bebas klorin. Mengikut pembacaan saya, pampers yang mempunyai bahan kimia bahaya ini boleh mengakibatkan kegatalan dan alergik dek kerana kulit bayi yang sensitif. Oleh itu, pampers Applecrumby boleh melindungi kulit sekaligus mengurangkan ruam pada kulit bayi dan nyaman untuk dipakai sepanjang hari. Keduanya, pampers Applecrumby mempunyai penunjuk kelembapan yang amat membantu bagi saya terutamanya yang sibuk dengan kerjaya. Ketiganya, pampers Applecrumby tidak menyebabkan paha dan pinggang bayi kemerahan atau melecet. Sistem ini sangat meyakinkan saya bahawa jenama Applecrumby sebagai pilihan utama. Keempat, pampers Applecrumby mempunyai kapasiti penyerapan sehingga 12 jam tetapi pada masa yang sama sangat selesa dan lembut untuk dipakai sebagai pampers harian. Fungsi ini dapat mengelakkan kebocoran dan membuatkan bayi saya rasa selesa sepanjang hari. b Akhir kata, semoga saya ada rezeki untuk menang peraduan ini. Terima kasih theAsianparent & Applecrumby kerana telah membukan peluang ini.