Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !

Bulan November ni ada contest menarik untuk TAP users! Jom masuk contest Applecrumby ni jom. Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang 12 pax (1) dan 3 pax (2) Designer Diaper dari Applecrumby! Aip! Sebelum masuk contest ni pastikan anda sudah mendaftar di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-pampers-berkualiti-dari-applecrumby/1711?lng=en Kalau tidak, ia dikira tidak sah tau. Contest bermula dari 7/11/2022 hingga 20/11/2022. GOOD LUCK!

Jom Menang Pampers Berkualiti Dari Applecrumby™ !
135 Balas

Saya suka pampers Applecrumby kerana ia adalah lampin premium yang telah diperhebatkan dengan rekaan tekstur bebas klorin demi memberi keselesaan dan rawatan yang baik bagi kulit bayi. Kerana penggunaan klorin membebaskan dioksin, yang dikenali sebagai karsinogen manusia. Karsinogen ialah agen agen yang boleh mencetuskan pertumbuhan barah. Selain itu, keistimewaan lampin ini juga dapat menghapuskan risiko daripada alahan. Sekali gus, memberi pengaliran udara yang baik disekitar punggung bayi , membantu kesegaran kulit dan sentiasa kering. Seharusnya produk ini dicuba oleh semua ibu bapa kerana ia bebas daripada bahan sensitif sekali gus mengurangkan kesan ruam pada bayi. Sehubungan dengan itu, lampin ini direka khas untuk keselesaan bayi dari bahagian belakang kapas lembut yang boleh bernafas hingga ke pinggang elastik regangan yang luas dan selesa, lampin ini dibuat untuk keselesaan optimum dan untuk pastikan bahagian bawahnya kering dan sejuk sepanjang penggunaan. Yang lebih memuaskan bagi saya adalah kualiti lampin ini. Kerana semua bahan yang terdapat didalam lampin ini adalah bahan yang terbaik dan selamat untuk bayi. Sebagai ibu, tiada apa yang saya mahukan, hanya mahu bagi yang terbaik buat bayi saya.