worries

brt mkin mnurun..since sya thu sya gdm..rsau nak makan..rsa nak menangis sbb kna kwl pmkanan..?

2 Balas

berat menurun pun bahaya jugak sis..kena makan tapi portion sikit.

Hi puan. Puan gdm on diet ke?

5y ago

Puan jangan risau, puan boleh aje makan macam biasa. Tapi kena seimbang la. Sayur protein & carbo kena lengkap. Waktu makan kena tetap. Sarapan sebelum 9am. Lunch sebelum 3pm dinner sebelum 9pm. Kalau boleh kurangkan la makan manis tu. kalau puan teringin sangat nak makan manis, boleh ambil buah2. Dah jumpa dietician tak?