Berat badan trun

Sya dh 16 weeks pgrnt tpi berat bdn sya mkin mnurun..smpei 3 kilo trun...muntah tak ada..loya ada tpi xsmpei trmuntah bhya ke tak tuk sya n baby #firstmom

2 Balas

Berat sy turun dari 8-14 weeks hampir 11 kg. jumpa doktor, dia masukkan air, ambik darah n test air kencing. katanya takut ada kencing kotor.. tapi result okay je.. baby pun okay je. doktor suruh banyak makan dan minum air..

Dah buat pemeriksaan bacaan gula dlm darah? Maklumkan pada nurse / doktor tentang berat puan tu ya.