gdm makan ubat

Haii.. Nak tnya.. Siapa ada pengalaman gdm mkn ubat.. Ank ptama dlu sya gdm td on diet..skrng ank kedua sya gdm jg..tp hri ni sya kna bg ubat kncing manis sbb bsp x cntik. Sya bru start mkn sbiji td.. Lpas mkn ttba sya rsa mcm nak pitam..sakit kpala sya.. Mmg mcm tu ke effect klw mkn ubat tu? Hrap ada yg mbantu.. Trima kasih

1 Balas

Saya gdm mkn ubt..saya mkn ubt tu lps mkn,jd x la terasa nk pitam..lps breakfast skli lps dinner skli

4y ago

Msa mkn ubt utk gdm tu.. Masi truskan x mkn ubt acid folic smua tu..? Sbb vitamin yg kk bg sya.ada 4 jnis.. Mcm tlmpau bnyk pla nak mkn..😅