Gender baby..

Boleh tak kawan2 tolong confirmkan gender baby saya ni? Sebabnya saya tak nampak jelas baby boy😂 baby first boy jugak tp jelas tunjuk bebird.. yang ni macam keliru pulak maknya😅

Gender baby..
11 Balas

saya pun tak tau nak tengok ni,masa anak sulung doc cakap girl. skali keluar ada bebird. nasib baik tak beli baju pink 😂. baju semua saya beli putih. anak ke 2,betul. doc cakap girl. keluar pun girl. yg ke 3 ni lom tahu lagi,baru 14w 😁

3mo ago

btul wak.. btw wak try 4D kompom jelas

sy pun tak reti tgk..tpi masa pegi buat detail scan bila dah doktor kata boy..ok lah follow je lah ckp doktor hihi..pdhl dlm hati nak gegirl..apapun sy bersyukur asal baby sihat, nnti nak g scan lagi kot tetiba doktor ckp gegirl hihi

2y ago

Rezeki anak laki kan sis.. terima ja hehehe nnt cuba lagi

Kalau girl mcm ni sis, saya punya hehe.. dia nmpk garis tengah tu jelas. Tapi baby saya dia tak tunjuk burger. Dia jelas nmpk garis tengah tu🥰

2y ago

wahh sbb sy baru 19weeks scan kk kmarin utk dktor tgok ap tah,pastu dh alang2 scan dia trus tgok gender..dia tnya gender anak sblum2 ni sy ckp dua2 hero..dia kta yg ni nmpak mcm burger ada line nmpak ni dia ckp.kite dah bersyukur dgn air mata nk meleleh dlam blik tu.

hahaha.. tp muncung xnmpk laa.. kene p scan lg ni.. berape mggu mase ni

2y ago

try2 jgn xtry.. nk beli baju tu. ahhaha

Mcm girl. I might be wrong. Turtle head nye mcm x jelas

2y ago

Kena repeat scan rasanya hehehe

nmpk tajam 🤭 klau bby girl ade 3 line , mcm burger

tulisan wrna kuning tu dah kata boy

2y ago

Haa sama laa kalau boy tu pandai la tgk sikit sbb nmpk bebird

Mcm girl pla … nnt sis repeat scan

brapa week bru boleh scan jantina

2y ago

23 week tu boleh dah sis.. saya scan ni 28week

mesti berharap girl ni hahaha

2y ago

Aah betul😂😂 kalau boy pun saya terima ja rezeki kan