GENDER BABY

scan 15weeks sono ckp 98% girl sbb ada 3line jelas. tp ape ape kena repeat jgk 28weeks nnti. dia ckp kalau boy mesti dh jelas. ada yg scan 15weeks dh nampak gender tk? 😁

5 Balas

sis due date scan dan edd sama tak? kalau date scan lewat seminggu dah blh nmpk ke 15 week? pastu sis p scan tu mmg nk scan gender ke atau kebetulan nmpk gender masa scan biasa?

11mo ago

kebetulan je nampak. tkde lewat la. sama je dgn edd.

Maaf takda pengalaman, sis. Saya scan gender baby 20w keatas spt yg disarankan ✌🏻

Saya 15w baby meniarap xleh tengo gendernya. Haha..

Saya punya jelas boy 🤣 tapi nnt repeat lg week 22

11mo ago

hahaha ni betul jelas. sono ckp kalau boy mmg dia obvious awal2, girl je tk jelas sgt. ni berapa weeks awak?