Gender baby..

Boleh tak kawan2 tolong confirmkan gender baby saya ni? Sebabnya saya tak nampak jelas baby boy😂 baby first boy jugak tp jelas tunjuk bebird.. yang ni macam keliru pulak maknya😅

Gender baby..
11 Balas

sy pun tak reti tgk..tpi masa pegi buat detail scan bila dah doktor kata boy..ok lah follow je lah ckp doktor hihi..pdhl dlm hati nak gegirl..apapun sy bersyukur asal baby sihat, nnti nak g scan lagi kot tetiba doktor ckp gegirl hihi

2y ago

Rezeki anak laki kan sis.. terima ja hehehe nnt cuba lagi