Kenal pasti gender.

Assalamualaikum ibu2. Nak pinjam mata dan pendapat.. haritu sy buat growth scan, doc sono ada tunjuk bhgian gender baby, baby gerak2 so tak nampak sgt, jd sy dapat SS yg mana yg sy nampk macam & paling jelas. Ibu2 rasa yang ni boy ke girl? Curious sgt. terima kasih 😊

Kenal pasti gender.
6 Balas

crop ss jadi square baru nampak jelas.. kalau panjang memang pecah tak jelas.. next time scan lagi harap baby bg kerjasama masa scan.. next time mintak gambar scan yg jelas dengan doc.. bukan ss video..

8mo ago

Yg ni growth scan, dia bagi gambar badan dari tepi je. Kebetulan ambik vid & nmpk bhagian bawah. Kalau tak nampak takpa ✌️

Biasa Dr ckp Better 20 week ke atas scan . Easy . Nie mcm Awal sis . Nie Gambar Ape Sis 🥴🤔

8mo ago

Betul, tp tak berharap sgt. Janji sihat

Kalau sono pun tak nampak apatah lagi kami di sini. Gambar pun tak clear sis 😆

8mo ago

Tula, post kat sini gambar auto pecah..

sis scan brp week utk tahu gender??

8mo ago

wah seronok nye. sy baru 17week. xsabar nak tahu gender baby.

Nampak mcam boy tu ,

8mo ago

Betul, nampak macam boy

mcm boy

8mo ago

Nmpak mcm boy, sbb ada pistol kecik situ.. minggu ke 22 baru nak scan