Gender baby

Saya dah 2 kali scan ..bby tetap tak nak tunjuk..ank first scan 5 bulan dh jelas nampak pistol..anak yg kedua pun sama scan 5 bulan nmpak dkter ckp bby girl . Third bby tak nak tunjuk pulak .. agak2 boy ke girl ?

4 Balas

Allahu rsnya xde mak2 dlm ni boleh agak2 gender anak no 3 awak tu, klu awak sndiri x tahu apa lg kitorang.. melainkn ada yg nujum mak belalang dlm ni boleh tlg tgk dlm air 🤣

1y ago

kalau rasa tak membantu better diam .

nk suprise la tu...sy ank perempuan ,2 org msa dlm perut sy xtau jantina dorg ..smpai la d labour room bru dktor tnjuk 🤣🤣🤣

haaa susah jgk nk agak girl ke boy klu x nmpak tu. sama mcm saya jgk scan bnyk kali tpi x nmpak2.. no surprise la ni

biasa kalau susah nmpak tu gegurl. hehe, saya 2 org girl. tak nampak sampai bersalin 😂 wallahualam

1y ago

itulah . kalau pmpuan dia malu skit nak tunjuk bunga dia...asyik pergi scan dia tutup dgn kaki dia...🤣