16 week boleh nampak gender

Hi,harini sy dtg klinik swasta saja2 check perkembangan baby..tp doc tolong cuba tengok gender terus..kebetulan da nampak gender,jelas nampak pistolnya😂 😍😍baby boy mmng senang nmpk gender kot...🥰..tapi sy was2 jugak,Sbb baby keluar baru Kita sure 100%..Ada tak yg scan baby boy,tapi keluar girl?😂 #gender #BabyBoy

16 week boleh nampak gender
2 Balas

biasa kalau scan boy jarang tukar ke girl. tp kalau scan girl mybe bole tukar ke boy

10mo ago

betol hihi

Sama lah saya scan 15w tetiba doc try tengok gender🙈 ehhh pistol🔫😍