Gender baby..

Boleh tak kawan2 tolong confirmkan gender baby saya ni? Sebabnya saya tak nampak jelas baby boy😂 baby first boy jugak tp jelas tunjuk bebird.. yang ni macam keliru pulak maknya😅

Gender baby..
11 Balas

Kalau girl mcm ni sis, saya punya hehe.. dia nmpk garis tengah tu jelas. Tapi baby saya dia tak tunjuk burger. Dia jelas nmpk garis tengah tu🥰

2y ago

wahh sbb sy baru 19weeks scan kk kmarin utk dktor tgok ap tah,pastu dh alang2 scan dia trus tgok gender..dia tnya gender anak sblum2 ni sy ckp dua2 hero..dia kta yg ni nmpak mcm burger ada line nmpak ni dia ckp.kite dah bersyukur dgn air mata nk meleleh dlam blik tu.