Tips mudahkan tidur

Boleh suggestkan x tips untuk ibu mudahkan tidur mlam ? Hmpir setiap malam xbley tidur 😣

3 Balas

Mcm sy jenis x tidur siang so mlm sy mmg akan tidur. Make sure siang tu byk buat kerja. Mlm dh letih senanglah tidur. Tak perlu la sampai makan ubat. Tambahan tgh pregnant. Jika nk tidur siang pun tidur dlm 10 minit sebelum waktu solat Zohor pun dh mencukupi. Kalau bekerja mmg xdpt tidur siang.

Ada tido siang lama2 tak? Kalau ada kurangkan. Sebelum tido minum susu suam.

boleh try ni utk tido lena 🤗 www.wasap.my/60129876070/owlyl