10weeks

Boleh ke mkn ubat migraine? Pening sgt dr ptg td ni x reda2.

6 Balas

Ambk ais ltak dlm kain tuala kecik... Pas 2 ltak kt tmpt yg rs skit 2...alhamdulillah,sy dh 2 3kali kne maigrain n bt mcm 2...kurang skit sakit nye 🤭🤭🤭

Check dgn doctor dulu. Jangan makan ubat yg tidak dibenarkan oleh doctor

Xblh mkn ubt sbrgn sis, tkt enfek ank cacat ke ape, sye nk mkn panadol pn tkt

Tak boleh makan sembarangan ubat. Pegi klinik, kata tengah hamil dan migraine. Ikut nasihat doktor.

Time pregnant ni paracetamol je boleh. Sis kena gi klinik.

Tak pasti. Try guna freshcare. Sejuk jew. Berangin