Assalamualaikum n Hai...

Saya nak tya, skrg kandungan saya da masuk 7 bulan 1 minggu.. Pg td saya Ada pndarahan tp x byk mcm bercak jak... Baby sgt aktif.. Saya X pergi hospital cuma rehat Kat rumah jak. Lps tu ptg td saya pening sgt & muntah... Ada X sapa2 yg pnh alami mcm tu??

1 Balas

Kalau sy better g spital.. sapa tahu jalan da trbuka. 😅 ada ja yg brslin awal.. klau sy slagi xg slagi tu xtenang.. 😊 ap2 pun pntau.. sbb slah stu tnda nk brslin kan trun darah.