mee segera

boleh ke makan mee segera...craving mee maggie

20 Balas

Blh..tp air rebusan pertm buang dlu sbb mengndungi lilin... Second time nye air br leh proceed tuk mkn.. n seelok2nya msk@tumis dgn letak memcm syur ke fish cake ke..dging or ayam ke..or ..apa ke..nti blh dpt smua khsiat yg baik.. dr curah air pns.. wlaupn smua tahu maggi ni xbaik tuk kshtn..tp kita try msukkn ramuan2 lain.. msti sedap n ada khasiat kita dpt. Dr sayuran trsebut 😉✌

boleh..tpi jgn kerap..sya dlu kerap makan meggi masa hamil smpai baby tak besar sangat..sbb mknan tak berkhasiat

Bole air fisrt tu buang letak air panas baru . Sbb air first tu yg ade minyak2 & bahan pengawet tk bagus

Makan laa sikit sekadar hilangkan craving. Make sure buang air rebusan pertama then rebus lagi sekali.

boleh mkn... tp kurangkn... sy nk sgt mkn..suami bagi tp share.. sesekali bolh lh bg hlg rs ngidam tu

Owhh... Rebus dua kali. ..tenkiu semua for ur sharing. ..

Makan je tp jgn kerap dan pastikan mee betul² masak

Sy mkn je, tp jgn selalu.. Ada msg tu.. Xelok utk ibu n baby

Boleh sis..sekadar utk hilang craving 😊

Boleh, tp jgn selalu hehe