Siapa sini dulu-dulu suka makan mee segera?

Ada tak sini yang waktu dulu-dulu suka sangat makan mee segera ya?🍜 Kalau makan mee segera, korang suka letak tambahan makanan apa ya sebagai 'topping'? 🤤

Siapa sini dulu-dulu suka makan mee segera?
37 Balas

biasa letak a.telur b.sayuran d.lain2 (jika masa tu ada stok mcm fishcake..isi ketam..chicken ball..cendawan ..isi ayam or daging...kami akan msuk ni smua..perghh..dap sgt2.. tumis dlu bwg merah bwg putih..lepas tu br msuk yg lain2.. mcm telur msukkn kemudian...husben suke yg mcm setengah msk kuning dia mcm ada cair2 sikit..jd sy akan buat mcmtu..hehe🤣pling x husben akan buat manggi tu tuk kami mkn brsm ikut apa dia nk n suka nk letak..selalu isi kuah tu sgt meriah..kami akan asingkan mee celur dahulu..then toskan..kuah pn xmsukkn sekali dgn mee..asing..bila nak br letak dlm mangkuk..rs dia..perghh.mabeles..mabeles..🥰🥰🥰👍🏻❤️)

3y ago

hahah cerita panjangnya

sayur yg paling the best..x suka letak telur.. ada bau hanyir..

Telur sbb tu je makanan yg mudah campak jer dlm mee segera 😋

A. telur D. cili padi banyak2, bawang tumis, stok ayam

d budu Kerepok keping dimsum fish ball mushroom

Cheese, cili sos + limau, telur gedik🤤

sesekali jer mkn..saya suka A dan C

bagi Sya ,Sya suka mkn bihun sup

saya meng suka sgt2 (D) lain2

limau peras dan cilipadi