Nak tanya awal kehamilan ni boleh ke kalau nk makan mee segara??Maggie Kari tu...teringin laa 😣

Mee Segera

12 Balas

jndvdvfhfhdbjdhrbhhbddrgdjhhcggggfhfhfhgdgdhdh fhgfvrgdyvrvdyvdvedgtc💙😹💜💜💜💜💙💙💜💙💜💜💙👩‍❤️‍💋‍👨💏😻🥝👨‍❤️‍💋‍👨💏👨‍❤️‍💋‍👨💏😂🚸💏👨‍❤️‍💋‍👨😳😂👩‍❤️‍💋‍👩😂👩‍❤️‍💋‍👩udhgfhf gf gdhgdgsheggdhdhdghshsgsjgsgs😂😺😺😺😺😻hdh💜💜yevvdgfjdgdhtdhjsfgfsfdn💙

skli sekale blh lah jgn slalu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Saya lepaskan 12minggu pertama..lepas tuu saya asyik makan maggie je masa 2nd trim..3rd trim dah tak makan sebab tak ada mood nak makan maggie haha

2y ago

hahaha terus x layan eh hahaha...

Sy pun makan megi ms preg.. sbb teringin.. tapi x amal makan selalu.. skdar nak lepas kempunan boleh je

2y ago

sy dh mkn dh sikit je td.. Alhamdulillah ilang teringin

sy makan dua tiga suap je bg hilangkan mengidam pastu pass kt org lain suh habiskan 😂

2y ago

kdg² terlajak jgk kn 😂 xpe awk nti kurangkan. lama² dh terbiasa nti auto x kisah dh

makan sekadar nak hilangkan idam saja 🤗 selebihnya biar suami habiskan 😂

2y ago

takut terlebih makan je nanti...astaga 🤣

Maggi tak elok untuk ibu hamil. Makan sikit boleh untuk hilangkan ngidam.

2y ago

ok sis....mkn sikit je laaa utk hilangkan teringin

Makan untuk lepaskan keinginan je. Tp jgn kerap.

1y ago

ahsfgdhdtsgyrhdhyzhzgsgsgdghdbdhhdhehdhdbegzhehbydgd fgxv. vcy h hbhrhdvsgjagdvd cghebshc duehaogdbdk omdhdhd.duydhdjdjdhfj djdudhdb asggshdhdh nsjd sjhdgdhdhdgdhdhgdgdg ygdggfessd

saya rasa kalau sesuap dua tu takpe la. tapi better elakkan.

2y ago

in shaa Allah tak. saya pun sesuap dua dah kembang tekak

saya main bedal je makan.. 🤣🤣 tp kuah langsung x hirup