test upt

Boleh ka sy test upt guna clear blue digital waktu tengahari? Atau nak kena cek waktu pagi jugak? Mohon share momy2 mana lagi berkesan ???

34 Balas

Klau nk lebih tepat.. Cek pagi slpas bgun tidur.. Sbb masa tu air kencing mngandungi tahap hcg yg tinggi..

Boleh je. Terutama kalau dh lewat period lebih dr seminggu. Kalau tak, jgn mkn minum 4 jam then test.

saya test clear blue digital tghari sbb xboleh sabar tggu esok pagi hehehe.. tp naik pregnant 3+

Saya beli lepas kerja kat 7E je sis, yang murah punya. Lepas beli tu malam tu juga test upt 😅

Klo da btol2 pregnant xkira tghari ke ptg msti double juga.. Sb saya bnyk kali check ptg..

blh je check cuma lau pisitif xclear sgt. nk.puas hati better awal pagi 1st kencing..

Boleh jee... Masa sy pun test tgahri sbb Tak sabar nk tunggu pagi esk.. 😂

doktor imelda bila-bila je boleh check, hasilnya tetap sama. 😊

Saya check tghr okey je sis. Dapat dabel line jgk.

klu da peknen.cek bila2 pon akan naik +..😊😊