Siapa Kata Tak Boleh Makan Durian Semasa Hamil & Lepas Bersalin?

15 Balas

Sedang jer mkn.. Jngn bnyk sngat.. Panas durian tu.. Kesian bby.. Mkn sikit pon dah Cukup

Depends ktahanan body.. Saya mmg hantu durian. Skrg 34 weeks. Alhmdulillah baby okay.

terpulang pada diri sendiri...setiap org xsama kesan dia..

Boleh tpi jgn makan byk sgt. Nak merasa seulas dua blh. Masing2

5y ago

Sis, saya baca sekali pun da faham..🤦🏻‍♀️ da jelas dia kata dalam kadar sederhana..ni utk prtanyaan boleh atau x..sbb lately ni ramai yg tanya/mengidam nk mkn durian..jd artikel ni dah jelaskan ianya adalah BOLEH tapi dalam kadar sederhana. Tu je pointnya..

Baru lps mkn nk dekat 20ulas smlam. hahaha

5y ago

Bestnya sis 😉