masa sa hamil sebulan,,sa x tahu sa hamil..jdi sa bantai durian berbiji2... kebetulan musim durian d sabah.genap 3 bln baru sa tahu sa hamil...🤭🤭...terkejut jua...takut kenpa2...tp alhamdulillah...Smpai melahir sa x ada morning sickness n x sangkut apa2 masalah...cuma sa melahirkan czer coz anak sa besar...tp jgn la ikut macam sa,,lain org lain pembawaan...

Tahun lepas sblm hamil lagi saya dah didik diri sy makan 2 ulas durian. Alhamdulillah berjaya. Masa hamil, belum masuk musim durian lg di sini. Jadi saya makan masakan yg bertempoyak. Selera sungguh. Haha.

👍🏻

👍