Ada tak susu utk ibu hamil tak berketul? Skrg saya cuba Enfamama Gold tu tp berketul2 . dah la saya bukan peminat susu.

bile kene kat ketul2 rasa nk kua balik. 🤢

3 Balas

try esp syg . untuk ibu pregy . manfaat dia sgt bagus untuk awak dn bby .. skg ad promo . harga asal 160 . tp kita bg mur kalu beli sy http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

Yup saya pun shake dulu dlm shaker. Letak air panas sikit lepastu shake lepastu letak air suam plak and shake lagi sekali.

Sy minum enfamama ok je. memula mmg berketul air sejuk. kena shake bgi hilang ketul. jenama lain xpasti

3y ago

yeke? saya try air sejuk ngn air suam pon masih berketul. sampai kene tapis 😔