Susu untuk ibu mengandung

hi , maaf nak bertanya susu apa yg elok utk mommy pregnant ya ? sbb saya try minum similac okay je cuma susu tu bila bancuh tak larut and berketul2 even dgn air panas pun still jadi berketul .

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

susu mengandung tu sebenar nya x da apa pon .. sya lepas jmpa pakar pemakanan .. doc kata minum susu biasa full cream pnya dah ckup utk ibu mengandung .. susu ibu mengandung tu khas utk special needs sebenar nya .. ibu yg x da masalah blh je consume susu biasa full cream pnya bukan yg low fat .. tu je dah ckup

Baca lagi
4mo ago

haah x blh .. kena full cream .. tkut nanti skit perut kalau minum low fat

Awakkk kita first cup pon tak larut and berketul. Rupanya salahhhh buat hahaha sbb guna air panas direct coway tu. Awak kena buat dgn air suam baru dia larut elokkk. Ni pon org yg ajar kita. Cuba try!

apa2 susu tak elok bancuh dengan air panas ye..kena air suam2 or sejuk..nanti vitamin dalam tu hilang

sy minum wildan alhamdulillah elok bacaan gula pon normal n bertenaga lepas minum

Bancuh dgn air biasa.. bukan air panas

susu anmum